mandag den 28. april 2014

Storladent og intimt

Det ene øjeblik var man ved at blive blæst omkuld – går det an at synge fortissimo i dette lille rum? - øjeblikket efter sad man naglet til stolen i åndeløs betagelse over det fjerlette pianissimo og de dybe følelser der blev formidlet der lige foran en.

Tenoren Peter Lodahl og pianisten Rikke Sandberg havde hele paletten med til Kurhotel Skodsborgs klassiske lørdagskoncert den 26. april. Og de tog publikum med storm – efter Schumanns Dichterliebe, 3 sange af Peter Heise, Franz Liszts virtuose Pace non trovo hvor Peter Lodahl serverede et højt Des, og 3 lieder af Richard Strauss, måtte de hoste op med to ekstranumre før publikum modvilligt slap dem igen.

Peter Lodahl klarede også med kort varsel introduktionen som Claus Johansen skulle have stået for. Han var sygemeldt denne lørdag, men resten af sæsonen er der mulighed for at få hans indsigtsfulde og muntre foredrag med. Koncertserien ’Klassisk på Skodsborg’ har nemlig meget mere at byde på. En lørdag om måneden helt frem til november er der en klassisk koncert med fremragende kunstnere udvalgt af Tivolis musikchef Henrik Engelbrecht.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar